Att hitta rätt bland alla olika blöjor och system känns i början övermäktigt, och omöjligt. Men det finns nåt för alla, det gäller bara att våga börja nånstans!

Vill du ha en blöja som är

… som är lätt att få på i farten? Både våran pocket och de formsydda som har resårer både på mage och rygg fungerar som dra-upp blöjor. Supersmidigt när man behöver byta blöja på ett barn som inte har tid att vara still.

… det mest ekonomiska alternativet? Då rekommenderar vi vikblöjor och skalbyxor, då de blöjorna är billigast per styck. Det blir också mindre tvätt då det inte går åt så många skal per dag.  

... den som passar bäst som backupblöja för babypottning och potträning? Då rekommenderar vi våran Träningsblöja! Den har mjuk bambuvelour på insidan mot barnets hud som låter barnet känna att det blivit blött, en uppsugande kärna som tar en liten kiss samt ett yttre lager av öko-tex certifierad PUL. Den har även en ficka som du kan lägga ett inlägg i för mer uppsug. Tack vare bådr rygg- och magresårer går den utmärkt att förknäppa och använda som en dra-upp blöja.

… det miljövänligaste alternativet? Blöjorna i hampa och ekologisk bomull är de alternativ som är snällast mot naturen.

… den nättaste blöjan? Formsydd Bambu Dag är kundernas storfavorit. Men skalbyxan i pul med en prefold eller en vikblöja i hampa är också ett tunt och smidigt alternativ.

... den som är smidig till utflykter och förskola? Tveklöst vår pocketblöja! Den är lätt för förskolepersonalen att först sig på. Den har suverän passform och du packar den själv med rätt mängd uppsug för ändamålet.

 

 

 

 

  

Klicka på bilden! Klicka på bilden för att komma till Blöjoteket!

Känns det fortfarande svårt? Har du frågor du inte fått svar på?

Boka mig för en fluff-träff, själv, eller med vänner, så ska jag lära er allt jag kan! Eller släng bara i väg ett mail med din fundering!